Belinszky Katalinról

On 2011. szeptember 29. csütörtök by admin

Belinszky Katalin kiemelten német üzleti partnerek számára keres Magyarországon cégeket, vállalkozásokat, főként a felsőoktatás, kutatásfejlesztés, innováció, a duális képzés, az agrárgazdaság, egészségipar, gyógyszergyártás, autó- és gépjárműipar területén. Szakmai tapasztalatával kész hozzájárulni kutatásfejlesztési pályázatok sikerre viteléhez.

 

Kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően valamennyi felsorolt területen vállalja beruházók közvetítését, és a kapcsolatépítés teljes lebonyolítását – a piaci igények felmérésétől, a marketing-stratégia meghatározásán át az üzleti partnerek találkozójának megszervezéséig és a folyamatos üzletviteli tanácsadásig.

Bátran rábízhatja a közös projektekre való átálláshoz szükséges szakmai előkészítő munkákat, valamint a szakmai hatósági helyzet kiértékelését, és bízhat az általa készített megvalósíthatósági javaslatban, ugyanis Belinszky Katalin nagy tapasztalattal rendelkezik az EU-s pályázatok figyelésében és a támogatások kihasználásában, valamint a szakmai lobby területén is.

Kisvárdán születtem, jelenleg Balatonalmádiban élek.

 

Legmagasabb iskolai végzettségek

 

1998            Janus Pannonius Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Karán magyar nyelv és irodalom szakos középiskolai tanári végzettség (Egyetemi kitüntetéses oklevél), Pécs

 

1984            Bessenyei György Tanárképző Főiskola magyar-történelem szakos általános iskolai tanár, Nyíregyháza

 

Szakmai végzettség

2009                        IFUA HORVÁTH&PARTNERS

MANAGEMENT CONSULTANTS

projektmenedzsment képzési program, tanúsítvány

2002            Biztosítási Oktatási Intézet, biztosítási tanácsadó szakképesítő vizsga

 

Szakmai tapasztalat, együttműködés, projektmenedzsment

 

Egyetemek:

Debreceni Egyetem

Szent István Egyetem

Pannon Egyetem

 

2011- Fenntartható Jövő Alapítvány kuratóriumi tag

1998-2002 Veszprém Megyei Önkormányzat, önkormányzati képviselő, Oktatási Bizottság alelnöke

1998- Észak-balatoni Polgári Klub alapító elnöke

1998-2002 Veszprém Megyei Fejlesztési Tanács tagja, a Környezetvédelmi Minisztérium delegáltja

1995-1998 Lóczy Lajos Gimnázium Balatonfüred

1990-1998 Önkormányzati képviselő, oktatás, kultúra, sport tanácsnoka, bizottsági elnöke

1986-1995. Radnóti Miklós Általános Iskola Balatonfüred

Egyéb

2012-2013            Signal Biztosító Zrt. Vezérigazgatóság, vezérigazgató személyi tanácsadó[/quote]

2010-2012            Allianz Hungária Biztosító Zrt., Vezérigazgatóság, Vállalati Értékesítés[/quote]

VIP vállalati értékesítési menedzser

 

2009-2010           Groupama Garancia Biztosító Zrt. – üzleti igazgató

Vállalati biztosítások értékesítésének szakmai támogatása, fejlesztése, a vállalati biztosításokkal kapcsolatban felmerülő problémák kezelése, továbbá javaslattétel azok kezelésére.
Kapcsolattartás ügyfelekkel igények felmérése érdekében. A kapcsolattartás a kulcsügyfelekkel, rendszeres személyes találkozók szervezése.
Kapcsolat kiépítése, és tartása az üzleti hálózattal az üzleti eredményesség érdekében.
A termékfejlesztésben aktív részvétel.
Az egyes termékek életgörbéjének, a termékkel kapcsolatos piaci, hálózati, ügyféljelzéseknek a figyelemmel kísérése, elemzése.
A meglévő vagy tervezett termék célpiacának meghatározása, a termékek pozícionálása, az ügyfelekkel és a konkurensekkel, illetve a konkurens termékekkel kapcsolatos elemzések készítésében, kialakításában, rendszeres felülvizsgálatában és aktualizálásában való részvétel.
Együttműködés az érintett szakterületekkel, (vagyonbiztosítás, értékesítés, oktatás, marketing, kárrendezés, adminisztráció és az informatikai).

2001–2009          OTP Garancia Biztosító Zrt. – üzleti igazgató

Az Élet- és bankbiztosítási vezérigazgató-helyettes közvetlen beosztottja. Feladatom: a piackutatás, a termékfejlesztés előkészítése, az üzleti centrumok értékesítésének szakmai támogatása, értékesítés magyar és multinacionális cégeknél, VIP-es egyéni ügyfeleknél, minisztériumokban, megyei és egyéb önkormányzatoknál. Egyedi ügyfélkapcsolat-menedzsment folytatása az üzleti piacon, hosszú távú, egyedi ügyfélkapcsolatok építése. Bankbiztosítási, és OTP Bankcsoporti termékfejlesztésében /egészségpénztár, vállalati csoportos biztosítás/, és keresztértékesítésben aktív részvétel.

2000–2001          OTP Garancia Biztosító Zrt. – értékesítési vezető Fejér megye, Budapest, Vezérigazgatóság, az Élet-és bankbiztosítási vezérigazgató-helyettes szakmai tanácsadója

1998–2000          Hungária Biztosító Rt. Közép-dunántúli Igazgatósága (Veszprém, Fejér, Zala megye)
– egészségbiztosítási referens

Nyelvtudás

Angol társalgási szint.

Képességek

Kreativitás, önálló munkavégzés, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség, csapatmunkára való alkalmasság, kiváló emberismeret, megbízhatóság, pontosság, precizitás, dinamizmus, kitartás jellemez.

Egyéb képességek

Felhasználói szintű számítógépes ismeret (Microsoft Office programok, Internet)

B kategóriás jogosítvány (1992)

Szakmai tapasztalatok, feladatok

17 éves vezetői szakmai tapasztalattal rendelkezem: megyei és régiós szinten 3 év, országos szinten 9 +1 év üzleti igazgatói poszton, továbbá Vezérigazgatóságokon, és 4 év ügyvezetőként.

Folyamatos személyes kapcsolatépítés és kapcsolattartás vállalatok, önkormányzatok, minisztériumok kiemelt ügyfélkörével.

Egyedi ügyfélkapcsolati menedzsment folytatása az üzleti piacon, hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése és ápolása.

Kapcsolattartás az értékesítés szakembereivel.

Személyes közreműködés a partneri kapcsolatok fenntartásában.

Piacfigyelés, a hazai, az anyavállalati és a nemzetközi termékfejlesztési és értékesítési trendek figyelemmel kísérése, ezek alapján javaslattétel. Termékötletek gyűjtése, piackutatás, pilot, projekt szervezése.

Piac- és konkurencia elemzés.

Új értékesítési csatornák kialakítására szakmai javaslattétel.

Részvétel a termékfejlesztésben, termékéletút analízis készítésében. A termékfejlesztési teamekkel és a termékkel kapcsolatos esetleges külső tárgyalásokban való részvétel, ill. annak irányítása. Termékkoncepció készítése a társterületekkel együttműködve. Előzetes termékterv véleményezése szakterületekkel, tesztelése.

Ügyfélkapcsolatok támogatása a régiókban.

Értékesítési hálózat építése, szakmai támogatása piackutatással, célpiaci szegmensekkel üzleti kapcsolatok felmérése, pl. kkv-szektor, tesztelése, kialakítása régiós szinten.

Vállalkozásomban tanácsadói munka: IFUA Horváth & Partners Kft.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>